Zhduket një e mitur në Fushë Kosovë

Një e mitur është zhdukur në lagjen “28” në Fushë Kosovë të shtunën.

Babai i vajzës ka thënë në polici se vajza e tij ishte larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më, njofton Klan Kosova.

Reklama