VV dhe partitë nga komunitetet në Prizren bashkojnë forcat për zgjedhjet lokale

Lëvizja Vetëvendosje dhe përfaqësuesit e komuniteteve në komunën e Prizrenit kanë zyrtarizuar bashkëpunimin e tyre për zgjedhjet lokale të 17 tetorit, shkruan Gazeta Demos.

Partia fituese e zgjedhjeve të fundit qendrore në vend, përmes një njoftimi në facebook kanë treguar që bashkëpunimi mes tyre do të vazhdoj edhe në zgjedhjet e ardhshme lokale.

Njoftimi i plotë:

Reklama