Vdes nga COVID-19 arsimtari i njohur

Ka ndërruar jetë arsimtari Murat Mavraj nga fshati Saradran i Istogut.

Mavraj ishte i infektuar me COVID 19. Ai qëndroi dy muaj në spital në Suedi, pasatj u liruar dhe u rikthye përseri.

“Murati fillimisht para një viti, u godit nga Pandemia, ku pas qendërimit afro 2 muaj në spital në Suedi, u lirua për tu rikthyer serish në spital, deri sot kur edhe e humbi betejen me vdekjë, e cila e mori në moshën 66 vjeçare”, thuhet në njoftim.

Murati pjesën më të mirë të jetës, e kaloi si mësimdhënës në fshatin e lindjës në Saradran.

Familja kanë deklaruar se me kohë do ta japin edhe njoftimin për kohën dhe vendin e varrimit.

Reklama