Vdes 11-vjeçari që kishte rënë në Liqenin Akumulues në Mitrovicë

Para pak çastesh, fëmiju që ditë më parë ra në Liqenin Akumulues, ka ndërruar jetë.

11-vjeçari nuk ka mundur t’i rezistojë lëndimeve të marra, ndërsa ishte nxjerrur nga një pronar i një lokali, shkruan media lokale, Jepi Zë.

Familja e Blentonit ka pasur tre fëmijë, 2 vajza dhe të vetmin djal.

Reklama