Tetë gjëra që vërtetë do t’ju ​​befasojnë nëse ndonjëherë vendosni ta vizitoni Amerikën

Shumë evropianë habiten kur vizitojnë për herë të parë Shtetet e Bashkuara.

Edhe pse ne jemi të ngjashëm në shumë mënyra, ka gjëra që në SHBA ende ndryshojnë nga ato në Evropë dhe pjesën tjetër të botës.

Çmimet në supermarkete, për shembull, janë diçka që mund të jetë shumë konfuze.

Më poshtë, lexoni 8 gjëra interesante që e bëjnë Amerikën specifike.

Bakshishe 

Biskota në formë të bukës

Monedhat
Sasia e ushqimit
Guaskat e banjove
Çmimet
Reklama