Archive

Etiketë: Fushë Kosova

Fushë Kosova dhe një lagje e Prishtinës pa ujë për shkak të turbullirave

Kompania Rajonale e Ujësjellësit, “Prishtina”, ka njoftuar konsumatorët në Fushë Kosovë dhe lagjen “Kalabria”, në Prishtinë, se për shkak të reshjeve të dendura të shiut…