Archive

Etiketë: Freddy Goodall

I riu zbulon dhjetëra tunele nëntokësore në shtëpinë e tij 500-vjeçare

Një i ri ka zbuluar dhjetëra tunele nëntokë dhe dhoma të fshehura nën shtëpinë e familjes së tij. Freddy Goodall po shikonte për fotografitë e…