Archive

Etiketë: Foto

Parcelat e hashashit që asgjësoi Saimir Hoxha dhe dy kolegët: Pas pak minutash ndodhi krimi i rëndë

Oficeri i Policisë së Lezhës, Saimir Hoxha, i cili u vra nga i riu Aldi Rama, ditën e djeshme, gjatë një aksioni anti-drogë po përcillet…

Me foto kundër harresës!

Një fotografi e rrallë e dy heronjve të UÇK-së, Bekim Berisha -Abeja dhe Bedri Shala me bashkëluftëtarë të tjerë.