Archive

Etiketë: Fitore Pacolli

LVV kërkonte shkarkimin e Qeverisë për 107 vdekje, tash heshtin kur janë 113

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fitore Pacolli, në profilin e saj në ‘facebook’ në gushtin e vitit 2020 kishte treguar se si Grup Parlamentar i Lëvizjes…

Kërkohet shkarkimi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë ka paraqitur në Kuvendin e Kosovës shqyrtimi i rekomandimin për shkarkimin e anëtarëve të…

Në Kosovë do të ndalohen pijet energjike për personat nën 18 vjeç

Deputetja Fitore Pacolli, e cila kryeson Komisionin për Bujqësi, Pylltari, Mjedis dhe Infrastrukturë ka thënë se do të ndërmarrin iniciativë në Kuvend për të bërë…

E habitshme, Fitore Pacolli dhe deputetë tjerë të VV-së kundër vendimit të Kurtit (për homologimin)

Një grup i deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, anëtarë të Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Mjedis dhe Infrastrukturë po dalin kundër shefit të tyre në parti, dhe…