Rikthehen kolonat në Merdare, pritje deri në 4 orë për të dalë nga Kosova

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se pritjet për të kaluar pikëkalimin kufitar në Merdare janë deri në katër orë.

Sipas njoftimit, pritje deri në tri orë ka edhe në pikëkalimin kufitar në Jarinje dhe tek Dheu i Bardhë.

Deri në dy orë pritje ka edhe në Mutivodë.

Njoftimi i plotë:

QENDRA KOMBËTARE PËR MENAXHIM KUFITAR

FLUKSI NË DISA NGA PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Pikat e Kalimit Kufitar: Hyrje (min) Dalje (min)

Merdarë                    05-10         200-240

Jarinje                        05-10        130-150

Mutivodë                   05-10          80-90

Bernjak                       05-10         05-10

Dheu i Bardhë            10-15         130-150

Vërmicë                       05-10        15-20

Muçibabë                    05-10        05-10

Reklama