Punime në rrjet, KEDS tregon se cilat vende do mbesin pa rrymë nesër

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik, derisa ka paralajmëruar ndërprerje të furnizimit me energji në disa vende.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Rajoni i Prizrenit

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV Dardania (Kodi: 31000017)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: 119 Azem Bejta, 2 Ukë Bytyçi, 249 Bekim Berisha, 250 Nazim Kokollari, 251 Muharrem Bajraktari, 257 Xhemajl Fetahu, 258 Xhemajl Mustafa, 259 Ibrahim.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV  Ushtria e Kosovës (Kodi: 31000018)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetor (F.S.K.) në rrugët 2 Ukë Bytuçi, Dardania dhe Tranzit. Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV Bazhdarana (Kodi: 31000022)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 167 Edit Durham (një pjesë), 168 Preveza, 169 Murat Kabashi, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 174 Mbreti Agron, 177 Bekim Muhaxheri, 178 Behajdin Hallaqi, 180 Leskovci, 200 Fadil Balaj, 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 207 Ahmet Prishtina, 208 Flamuri (një pjesë), 252 Meriman Jakupi, 272 Qazim Berisha, 315 Rexhep Kabashi, 316 Muhaxhirët dhe 317 Bazhdarhanë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

TS 110/10kV Prizreni 3  do të ndërprehet:

LP 10kV  Shtëpia e Armatës (Kodi: 31000023)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari, 152 Xhemë Gostivari, 160 Ardianët, 161 Enver Maloku, 162 Pazari i ri (një pjesë), 164 Ali Pashë Gucia(një pjesë), 166 Besim Telaku, 167 Edit Durham, 170 Srebrenica, 171 Manush Berisha, 173 Maja e Pikëllimës, 174 Mbreti Agron, 176 Mbreti Bardhyl, 179 Ersan Mazrek, 182 Sanxhaku, 194 Agron Bytyqi, 195 Fahredin Hoti, 255 Meriman Jakupi, 311 Ankara, 313 Brahim Osmanaj, 315 Rexhep Kabashi dhe 324 Fehmi Lladrovci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Rajoni i Gjakovës

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bistazhini (Kodi: 81000005)  prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i 3 izolatorëve TMK-3 dhe shkarkuesve të mbitensionit në degëzimin e fshatit Bishtazhin.

Rajoni i Prishtinës

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 10:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 kV në  Babin Movc.

NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj (Kodi: 18024001)  prej orës 10:00 deri 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, TR privat te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve 10 kV dhe kontrollimi i trafostacionit për vaj.

Rajoni i Mitrovicës

NS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

LP 10 kV Shipoli (Kodi: 70000001)  prej orës 10:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e vjetra në shtylla të reja.

Punime në projekte investive

Rajoni i Prishtinës

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04kV Zabel i Ulët te shkolla (kodi: 16100005038) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabel i Ulët te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Punimet nga palët e treta

Rajoni i Ferizajt

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Vëllezrit Gërvalla me (kod: 40000031)  në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS Guri 1 me (kod: 40000031230) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Një konsumator në rr. Vëllezërit Gërvalla.

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Reklama