“Për momentin është i papunë”, ironizon Buzhala me Ridvan Berisha pasi premtoi 50% të pagës për FSK-në

Gazetari i njohur, Ridvan Berisha, ka shprehur gatishmëri që 50 për qind të pagës, për 10 vjetët e ardhshme të transferojë në një fond shtetëror për forcimin e ushtrisë së Kosovës, shkruan Gazeta Demos.

E rreth këtij premtimit të tij, Berat Buzhala ka ironizar me të.

Ai ka thënë se Ridvan Berisha për momentin është i papunë dhe se i njejti merrë vetëm meditje nga një kanal televiziv për debatet që i zhvillon, duke lënë të nënkuptohet se të ardhurat e Berishes për për forcimin e ushtrisë së Kosovës mund të jenë të vogëla. /GazetaDemos/

Postimi i plotë:

Reklama