Pandemia nuk shkurton fushatën zgjedhore

Ekspertet dhe mantelbardhët po apelojnë që fushata e zgjedhjeve lokale të mos zgjas një muaj. Kjo për shkak të rritjes së rasteve me COVID-19. Kryetari i Shoqatës së Pacientëve në Kosovë, Besim Kodra, tregoi se shëndeti i qytetarëve nuk duhet rrezikuar.

Ndërsa sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nuk ka asnjë mundësi që të shkurtohet fushata.

Fushata e zgjedhjeve lokale pritet të filloj me datën 16 shtator dhe do të mbaroj me 15 tetor.

Reklama