Nesër bëhet hapja solemne e Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Nesër në orën 11:00 solemnisht bëhet hapja e edicionit të 39-të të Seminarit Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Ky seminar do të mbahet në Bibliotekën Universitare.

Në linkun e mëposhtëm e gjeni programin:

https://filologjia.uni-pr.edu/desk/inc/media/DDC75AF0-CCD8-4DB1-A2E2-CF4FCCCF86BE.pdf?fbclid=IwAR29iKW4e3IJb6OK6NlyZl-aDvoMVMx7DIiTZG2sQv99CTG9G

Reklama