Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

KEDS-i ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të bëhet për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

KEDS-i ka bërë të ditur se punimet janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi i plotë dhe zonat ku do të ketë ndërprerje:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

20.08.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baica (Kodi:16100008) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Vërboci,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

2.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16100004) prej orës 12:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele

3.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari 2 (Kodi:16100028) prej orës 13:15 deri ne ora 14:15

Vendet: Gllobar, Terrstenik,Verbofc

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobill (Kodi:14016004) prej orës 11:00-11:30 dhe 15:00-15:30

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM.

5.

TS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mutivod (Kodi:14016004086) prej orës 11:00-15:30

Vendet: Mutivode .

Arsyeja: Mirembajtje preventive ne LP 10 kV Keqekoll-Hajkobill degezimi per piken doganore ne Mutivod

6.

TS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10kV Mazgiti (Kodi: 15019001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te tyrbja, Prestresht, Boshnjakt, Klinakt, Ujisjellsi, Berisht, dhe Fakultetin e Gazetarisë

Arsyeja: Ndrrimi i izolatorve, shtrengimi i perquesve

7.

TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor Slivove (Kodi: 10014001) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi:30035006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë..

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të TM të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve

Pejë

1.

TS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi:51000008) prej orës 10:30 deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje ndërrimi i izolatoreve

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nadakovci (Kodi:73000014) prej orës 08:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Fshtrat: Nedakovc, Mavriç, Sfaraçak, Sfaraçak i Epërm, Sfaraçak i Poshtëm si dhe një pjesë e rrugëve Liqeni i Prespës dhe Bajram Latifi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit nga shtylla e thyer ne shtyllen e re ne Nadakovc

Gjakovë

1.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistrazhini (Kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë), Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

21.08.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Mujo Ulqinaku (Kodi: 12000023104) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Mujo Ulqinaku

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

2.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Qyteteza Pejton 1 (Gjykata kushtetuese) (Kodi: 12000023101) prej ores 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Qyteza Pejton-Gjykata Kushtetuese

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nentokesore

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Blinda (Kodra e trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Për rreth Baki Auto servis…

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri nëntokësor.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Nderrimi i shtylles nen tension

21.08.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10KV QMI (Kodi:41000011) prej ores 11:00 -16:00.

Vendet: Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë)..

Arsyeja: Ndrrimi i shtylles TM, sipas PEE.

Reklama