Në këto komuna do të ketë nesër ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar opinionin se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Kosovës.

 

Zonat në të cilat do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike janë Prishtina, Prizreni, Peja, Gjilani, Gjakova dhe Ferizaj.

Njoftimi i plotë:

 

 

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

LP 10kV Milloshevë  (Kodi: 15019005)  në dy termine nga 11:00 deri 11:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2 dhe TR  në  Gracë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 1 (Kodi: 15019005072 )  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2 dhe TR  në  Gracë.

Arsyeja: Punime në LP 10kV.

3.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Grace (Kodi: 15019005074)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2 dhe TR  në  Gracë.

Arsyeja: Punime në LP 10kV.

4.

NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019 )  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Miradi.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

5.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073)  prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 kV në  Babin Movc.

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Prizreni  1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (Kodi: 30000015)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë); fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/35/10 kV Prizreni  1 do të ndërprehet:

LP 10kV Printeksi (Kodi: 30000012)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: “G-5” dhe KFOR-i Turk në rrugën 438 Tirana.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

NS 110/35/10 kV Prizreni  1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rruga e Nashecit (Kodi: 30000013)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: “G-5” dhe KFORI Turk në rrugën 438 Tirana.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/35/10 kV Prizreni  1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Atmaxhë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 2 (Kodi: 32000024)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë, Peqan I vogel dhe Studençan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

6.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Studençani 1 – Gurthyesi (Kodi: 32000018)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

Peja

1.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV 7/2+7/3+7/1 Kapeshnica (Kodi: 51000016)  prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: rrugët: Avni Rrustemi, Çajupi (një pjesë), e Rozafës (një pjesë), Fan Noli (një pjesë), Ismajl Qemajli (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mustafa Bakija, Miladin Popoviq, Mbreti Zog, Mithat Frashëri (një pjesë), Mon Belegu, Mulla Agani, Naim Frashëri, Oso Kuka, Sali Ukella dhe Xhevat Shkreli.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Bankosi (Kodi: 51000017)  prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: rrugët: Eliot Engel (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Hasan Prishtina (një pjesë), Isa Demaj, Mbretëresha Teutë, Medline Ollbright, Petro Marko (një pjesë), Sheshi i 3 Heronjve dhe Sheshi Haxhi Zeka.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 51000018)  )  prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: e Çamerisë, Enver Hadri (një pjesë), Gjenerali Wesley Clarc, Halil Agusholli, Kehreman Malushaga (një pjesë) dhe TMK (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Çarshija e gjatë (Kodi: 51000015)  prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: rrugët: Ahmet Gjikolli, Eliot Engel (një pjesë), Emrush Miftari, Gjemajl Shkololli, Gjenerali Wesley Clarc (një pjesë), Halil Agusholli, Jashar Pasha, Mbretëresha Teutë, Misin Mala, Çarshija e Gjatë, një pjesë e Sheshit Haxhi Zeka dhe Shpëtim Bojku.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Loxha (Kodi: 51000008)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor.

Gjilan

1.

NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e TS 5 (Kodi: 60060005)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbër.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike në TS 005.

2.

NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Sllatina (Kodi: 61065002)  prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatine e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja e trafostacionit privat 61065002170 në anën e tensionit të lartë.

Gjakovë

1.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Bellanica  (Kodi: 82082005)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç dhe Lubizhdë.

Arsyeja: Riparim i ndarësve linear.

2.

NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Dragobili (Kodi: 82082006)  prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së tensionit të mesëm në Pagarushë.

Ferizaj

1.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV  Koshare (Kodi: 41046005)  prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Punime në projektin Koshare.

2.

NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV nga Dalja e Betonit prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Pa tension do të mbesin:

1.       NS 0.4kV TS Labinoti dhe Brendi me (kod: 40041002228)

2.       NS 0.4kV  TS Eurofix me (kod: 40041002229)

3.       NS 0.4kV  TS Pompa benzinë “EDONI” me (kod: 40041002042)

4.       NS 0.4kV  TS Slivova  (privat e Muharremitt) me (kod: 40041002045)

5.       NS 0.4kV TS Slivovat (Varrezat) me (kod: 40041002046)

6.       NS 0.4kV T.S. Besimi me (kod: 40041002113)

7.       NS 0.4kV TS Slivovë (Varrezat) me (kod: 40041002253)

8.       NS 0.4kV TS Slivovë  (privat e Naimit) me (kod: 40041002043)

9.       NS 0.4kV TS Slivovë (ish kulla-mahalla e epërme) me (kod: 40041002044)

10.   NS 0.4kV TS Luta – Slivovë me (kod: 40041002105)

11.   NS 0.4kV TS Koshare, Burhan Haxha me (kod: 40041002116)

12.   NS 0.4kV TS Slivovë –Lagjja e Re me (kod: 40041002204)

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi. Fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Punime në projektin Koshare.

10.07.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

LP 10kV Shtrubullova me (kod: 16100004) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsa  të tensionit të mesëm.

2.

Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kVdegëzimi i Damanekut nga ora 09:00 deri 17:00

1.       NS 10/0.4kV Damanek trafoja e vjetër me (kod: 16100004026)

2.       NS 10/0.4kV Damanek trafoja e re te xhamia me (kod: 16100004027)

3.       NS 10/0.4kV Damanek te Behrollët me (kod: 16100004028)

Vendet: fshati Damanek.

Arsyeja:  Demolimi i rrjetit të vjetër dhe energjizimi i rrjetit te ri.

10.07.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10(20)kV Peja 2 të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  degëzimi i Sferkës nga ora 13:00 deri 16:00

1.        NS 10/0.4kV  Zahaq G.Rama me kod: 51000005001

2.       NS 10/0.4kV  Zahaq Ukë Atashi me kod: 51000005002

3.       NS 10/0.4kV  Llabjan Kelmendët me kod: 51000005003

4.       NS 10/0.4kV  Dukagjini Peja me kod: 51000005004

5.       NS 10/0.4kV  Hysen Gashi me kod: 51000005005

6.       NS 10/0.4kV  Kushtrim Nitaj me kod: 51000005006

7.       NS 10/0.4kV  ”Eling”- Panelat Solare me kod: 51000005007

8.       NS 10/0.4kV  Sferkë e Thatë 2 me kod: 51000005009

9.       NS 10/0.4kV  Svërkë e Thatë 1 me kod: 51000005010

10.   NS 10/0.4kV  Deponia me kod: 51000005011

11.   NS 10/0.4kV  Tërestenik 2 me kod: 51000005044

12.   NS 10/0.4kV  Lutogllavë 5 me kod: 51000005045

13.   NS 10/0.4kV  Lutogllavë 4 me kod: 451000005046

14.   NS 10/0.4kV  Lutogllavë 1 me kod: 51000005047

15.   NS 10/0.4kV  Lutogllavë 3 me kod: 51000005048

16.   NS 10/0.4kV  Lutogllavë 2 me kod: 51000005049

17.   NS 10/0.4kV  Vranina Llabjan me kod: 51000005050

18.   NS 10/0.4kV  Zenel Kelmendi me kod: 51000005051

19.   NS 10/0.4kV  Jusuf Dresha me kod: 51000005052

Vendet: Zahaqë, Llabjan Kelmendët, Sferkë e thatë, Trestenik pjesërisht dhe Lutogllava.

Arsyeja: Realizimi i punimeve për klientin Kontura sh.p.k ne Zahaq- Pejë, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

LP 10kV Istog Qendra me (kod: 54000013) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skenderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe përmirësimi i vërejtjeve sipas zgjidhjes teknike.

3.

NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Dragolevc i ulte Ali Haskaj (kod: 54000008012) nga 11:00 deri 15:00

Vendet: rr. Gurakoc Istog afër – përball ETC-së.

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit eletro-energjetik dhe përmirësimi i vërejtjeve sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Reklama