Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Nesër në disa rajone të Kosovës, do të ketë punime të domosdoshme për siguri të sistemit, ka njoftuar KEDS-i.

Andaj do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa komuna.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

Pa tension mbesin:

LP 10kV Stabiliment Hertic prej orës 09:00 deri 16:00

1.       NS 10/04 kV  Shajkovc 2 me kod: 14000008054

2.       NS 10/04 kV  Shajkovc te Ujësjellësi ZPRR 2018 me kod: 14000008300

3.       NS 10/04 kV  Shajkovc 1 me kod: 14000008053

4.       NS 10/04 kV  Surdull me kod: 14000008056

5.       NS 10/04 kV  Hertice 1  te shkolla me kod: 14000008057

6.       NS 10/04 kV  Hertice 2  te Pollomet me kod: 14000008058

7.       NS 10/04 kV  Drazhnje me kod: 14000008059

8.       NS 10/04 kV  Rakenice me kod: 14000008060

9.       NS 10/04 kV  Turuqice 1- Dibranet me kod: 14000008061

10.   NS 10/04 kV  Turuqice 2 shkolla me kod: 14000008062

11.   NS 10/04 kV  Yll Hoxha “SANTE FRUIT” shpk me kod: 14000008297

12.   NS 10/04 kV  Shajkovc 3 Maqesterna me kod: 14000008197

Vendet: Fshatrat: Shajkovc, Surdull, Hertice, Drazhnje, Rakenice, Turuqice etj.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni

2.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

Pa tension mbesin:

LP 10kV Fushë Kosova 2  me (kod: 10012005) prej orës 11:00 deri 12:00

Vendet: Model Sllovenia

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

3.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

Pa tension mbesin:

LP 10kV Albanat me (kod: 15018008)prej orës 12:00 deri 13:00

Vendet: Bardh I Madh, Bardh I vogel, Sllatine e madhe.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

4.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

Pa tension mbesin:

LP 10kV Vragolia me (kod: 15018007) prej orës 13:00 deri 14:00

Vendet: Fshati: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

5.

Nga NS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

Pa tension mbesin:

LP 10kV Model Sllovenia me (kod: 15018005) prej orës 14:00 deri 15:00

Vendet: Banesë Model Sllovenia afer tregut ne Fushe Kosove ne rr. Naim Syla.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele

6.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

LP 10kV Llapushniku  (Kodi: 16023003)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve  VHD 20  rregullimi i konzollave ekzistuese dhe tërheqja e përçuesëve në Novosellë dhe Berishë

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

LP 10kV Zajmi  (Kodi: 52000104)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë.

Arsyeja: Ndrrrim shtylle T.M. fsh. Qeskovë- Drenoc

2.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova  (Kodi: 50051006)  prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja: Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni,

3.

TS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

LP 10kV Barani  (kodi: 53000002)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Barani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Kodratiq, Turjaka e ulët, Vranoci i madh, Vranoci i vogël, Barani i ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit, Buqani  .

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të thyera, pastrim traseje  ndërrimi i izolatoreve

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Martiraj  (Kodi: 73000009)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .  Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve  ne  Bozhlan  kurullov  dhe  skrom

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

LP 10kV Bobi  (Kodi: 40043002)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve  ne  Bozhlan  kurullov  dhe  skrom

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Levisha  (Kodi: 31000012)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan .

Arsyeja: Përforcim apo ndërrimi shtyllave të TM  të dëmtuara dhe përforcimi i përçuesve

2.

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet H04 Zhur –  Dragash:

Pa tension mbesin:

·         NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 me dt.24.08.2021 (e marte ) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

·         NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 me dt.24.08.2021 (e marte ) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

·         NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 me dt.24.08.2021 (e marte ) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

·         HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 me dt.24.08.2021 (e marte ) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

·         HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 me dt.24.08.2021 (e marte ) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Pa tension mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod, HC Dikanca.

Arsyeja: Kalimi në Kthinat  e reja 35 kV ne NS 35/10 Zhuri

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet H04 dhe H05:

Pa tension mbetet NS 35/10kV Gjakova I (kodi 800800) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 12:00.

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumatorë), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë), Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumatorë), Nënë Tereza (1 konsumatorë), Uçk-së, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark, Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumatorë).  Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë, Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë), Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve në ardhje dhe trafo fushë.

Njoftimet nga KEDS për punimet  në rrjet nga palët e treta

25.08.2021

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Gjilani IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Te Treska  me (kod: 60063002010) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Komandant Drini, 7 Shtatori, Nikolla teslla,MarkGashi

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT

2.

Nga TS 35/10kV Gjilani IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Te Parku me (kod: 60063002034) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: rr. Idriz Seferi, Xhemajl Mustafa, Procredit Banka, NLB banka,KFC  etj.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas ZT

3.

Nga TS 35/10kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Industrial me (kod: 61065005) nga ora 09:30 deri 18:00

Vendet: Fsh.Mogille, nje pjese te Vitis, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq, BUJKU.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

25.08.2021

                                                                                                                                                                                                                                                                                   Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Komoran Kryqi i madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: TS Komoran Kryqi i madh.

Arsyeja: Kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.

NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

1.NS 10/0.4kV TS Ternav 1 (Kodi: 14016003006) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

2. NS 10/0.4kV TS Ternav-Kuletoll 3 (Kodi: 14016003008) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

3. NS 10/0.4kV TS Halabak (Kodi: 140160030083) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat Tërrnave dhe Halabak

Arsyeja: permiresimi i verejtjeve te dhena nga komisioni per pranim teknik

3.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Blinda (Kodra e trimave 13)Baki (Kodi: 13000003018 )nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Konsumatore ne te dy anet e rruges nën ETC ne Kodren e Trimave në magjistralen Prishtine Podujeve në afërisi te baki Automobile, Baci Petroll etj.

Arsyeja: energjizimi i kabllove te reja dhe kyçja e konsumatoreve ne rrjetin e ri

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS ” E.Duraku  – I – ” ( MBTS )(kodi: 40040002004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Halil Alidemaj, Emin Duraku, Daut Dauti

Arsyeja: Bartja e kthinave  nga TS-i i vjetër në TS-in e ri

2.

NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS ”XHEMAIL FERATI .  Rr. Emin Duraku (kodi: 40040002187) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Marie Shllaku objekt banesorë si dhe disa konsumatorë në afërsi

Arsyeja: Bartja e kthinave  nga TS-i i vjetër në TS-in e ri

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Reklama