Ndodhë në Malishevë, burri ia merr ish gruas së tij lejeqëndrimin e Gjermanisë

Një rast jo i shpejt është lajmëruar dje në stacionin e Policisë në Malishevë.

Një femër ka raportuar ka raportuar se i dyshuari mashkull kosovar, ish bashkëshorti i saj i cili jeton në Gjermani i ka marr dokumentin e saj personal ( leje qëndrimi në Gjermani) dhe nuk i ka kthyer .

Rasti është në procedurë hetimore.

Reklama