Mos ia mësyni Merdares, 7 orë pritje për të dalë nga Kosova

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se pritjet për të dalë nga Kosova në pikë kalimin kufitar në Merdare janë shtatë orë.

Pritje të gjata të qytetarëve ka edhe në Jarinje, Mutivodë dhe tek Dheu i Bardhë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim:

QENDRA KOMBËTARE PËR MENAXHIM KUFITAR

FLUKSI NË DISA NGA PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Pikat e Kalimit Kufitar: Hyrje (min) Dalje (min)

Merdarë                     10-15         400-420

Jarinje                        10-15         120-150

Mutivodë                   05-10         180

Bernjak                       05-10         05-10

Dheu i Bardhë            20-25        120

Vërmicë                      05-10         10-20

Muçibabë                   05-10          60

– Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ëeb faqen e MPB-së, në linkun e mëposhtëm, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

Reklama