Lista e kandidatëve të PDK-së për asamble komunale në Vushtrri

Dega e PDK-së në Vushtrri ka publikuar sot të plotë listën me emrat e 38 kandidatëve për asambleistë për Kuvendin Komunal në zgjedhjet që parashihet të mbahen në vjeshtën e këtij viti.

Kandidat për kryetar nga kjo parti është Ferid Idrizi.

Në vjim të bashkangjitur gjeni postimin nga dega e PDK-së në Vushtrrisë me emrat e asambleistëve:

Njoftimi i plotë:

Të nderuar qytetarë të Vushtrrisë, anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike të Kosovës dega në Vushtrri.

Paraqesim para jush listën e kandidatëve për Kuvend Komunal të Vushtrrisë nga Partia Demokratike e Kosovës – dega Vushtrri:

RENDITJA E KANDIDATEVE

1 LORIK MAXHUNI
2 MELIHATE BASHOLLI
3 KUSHTRIM HYSENI
4 HAVA MLINAKU
5 ILMI AZEMI
6 SHQIPE DUBOVCI
7 BASRI MENXHIQI
8 NURIE HALILI
9 LIRIDON AHMETI
10 MENTOR HASANI
11 GALIP AVDIU
12 ZOJË HAJRIZI
13 FATMIRE SARACI
14 QEMAJL HASANI
15 MENTOR FERIZI
16 MIRADIJE MALOKU
17 JETON GJAKA
18 MEDINA BUNJAKU
19 ALBAN SELIMI
20 ALBIONA ISA
21 AGRON LUSHAKU
22 ARLIND GOGOLLI
23 ILIR KRASNIQI
24 BLERINA SHALA
25 MUHAMET XHAFA
26 ADNAN JANUZI
27 ADELINA SADIKU
28 FIDAI ASLLANI
29 FESTIM MUZAQI
30 ERDINA SYLA
31 ESAT SHALA
32 BAJRAM ZUÇAKU
33 DONJETË LATIFI
34 GRANIT KUTLLOVCI
35 XHEVAT FEKA
36 ILIRJANA KRASNIQI
37 BESIM MEHMETI
38 SHKELZEN OSMANI

Na priftë e mbara!

Reklama