LDK vendosë të marrë pjesë në seancën e thirrur nga kryeministri Kurti për referendumin

Deputetët e LDK-së kanë arritur në sallën e Kuvendit, ku pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme.

Lumir Abdixhiku, Armend Zemaj, Valentina Bunjaku, Arben Gashi dhe deputetë të tjerë janë parë duke u ulur në vendet e tyre.

Në seancën e sotme do të diskutohet rreth një rezolute për çështjen e referendumit të Serbisë.

Reklama