Kështu do të jetë moti ditëve të ardhshme

21.08 – Vransira dhe intervale me diell. Pasdite përreth viseve malore me mundësi për shi, kryesisht në jug.

22.08 – Kryesisht me diell.

23.08 – Më nxehtë, e kryesisht me diell.Temperaturat minimale do të luhaten nga 13C deri 16C, e maksimalet gradualisht rriten deri në 30C dhe mbesin përreth këtyre vlerave edhe në fundjavë, e ditën e hënë shënojnë rritje deri në 32C.

Era do të fryjë kryesisht nga veriu e verilindja e lehtë dhe mesatare 2-10m/s. Shtypja atmosferike do të luhatet përreth vlerave normale, me tendencë të rritjes në fundjavë.

Reklama