Kapen 43 kg marihuanë në Maqedoni

Sipas të përditshmes “Vreme” nga Shkupi sot në orët e hershme të mëngjesit në vendkalimin kufitar në Tabanovc organet e sigurisë të Republikës së Maqedonisë Veriore, në linjën e autobusit drejt Turqisë kanë kapur 43 paketime të llojit marihuan.

A.S është arrestuar dhe i njejti është dërguar në paraburgim prej 48 orëve në Shkup, deri sa B.A e A.V janë nuk kanë qenë prezent gjatë gjetjes së lëndës.
Reklama