Hisen Berisha: Prezantimi i Nasim Haradinajt në Speciale ka qenë një Avni Rrustem

Hisen Berisha ka folur rreth deklarimeve tre ditore të Nasim Haradinajt në Gjykatën Speciale në Hagë.

Berisha për paraqitjen e ish-bashkëluftëtarit të tij para prokurorit special e ka krahasur me figurën e Avni Rrustemit.

“E kam shiku disa herë, Nasim Haradinaj në Hagë ka qenë një Avni Rrustem para gjyqit, mënyra se si është përgjigj, se si ka komuniku me trupin gjykues dhe atë akuzues, luftëtarët po lëndohen në në atë që kanë brenda”, ka deklaruar ai.

Reklama