Gjendje alarmante në Suharekë, janë kapluar nga zjarri malet me pisha në Biraq

Që nga orët e mesditës ka filluar një zjarrë në zonën në mes fshatit Sllapuzhan dhe Biraq.

Sipas dëshmitarëve, zjarrfikësit nuk kanë interventuar deri në orët e vona. Aktualisht zjarri ka përfshirë pyjet me pisha. Për momentin asnjë zjarrifikës nuk është duke intervenuar.

Gjatë këtij muaji në vazhdimësi kemi raportuar për përfshirje nga zjarri të shumë maleve në vend, herë si pasojë e temperaturave të larta e herë të ‘ndihmuara’ nga pakujdesia e njerëzve.

Reklama