Gati shtatë orë pritje në Merdare

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se pritjet për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare janë deri në 7 orë.

Pritjet të gjata për ta lëshuar Kosovën ka edhe në Mutivodë dhe tek Dheu i Bardhë. Atje qytetarët po presin deri në tri orë për të dalë nga Kosova.

Njoftimi i plotë:

Njoftim:

QENDRA KOMBËTARE PËR MENAXHIM KUFITAR

FLUKSI NË DISA NGA PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Pikat e Kalimit Kufitar: Hyrje (min) Dalje (min)

Merdarë                         05 – 10          360 – 400

Jarinje                            10 – 15            60 – 90

Mutivodë                       05 – 10          170 -180

Bernjak                           15 – 20           15 – 20

Dheu i Bardhë                05 – 10           170 – 180

Vërmicë                          15 – 20           15 – 20

Muçibabë                       03 – 05           110 – 120

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni ëeb faqen e MPB-së, në linkun e mëposhtëm, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

Reklama