Edhe pse temperatura të larta, Labi në rrugë për t’ia siguruar banesën nënës dhe vajzës nga Kaçanikut

Ish-deputeti dhe ylli i estradës muzikore, Labinot Tahiri ka marrë një iniciativë të jashtëzakonshme për ta ndihmuar nënën dhe vajzës nga Kaçaniku (Hazbije dhe Gylsere Shehun) që kanë mbetur të pastrehuara.

Labi, ndonëse në temepratura të larta, po qëndron me stafin e tij të Fondaconit në shetitoren e këtij qyteti.

Diaspora, qytetarët të Kaçanikut dhe të komunave të tjera, janë duke kontribuuar në tubimin e parave për këto kaçanikase.

Sipas Tahirit, shuma thuajse është afruar.

Reklama