“Diçka për Mitrovicën”: A po i futet garës për kryetar të Mitrovicës, Faton Peci?

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka dhënë sinjale se mund të kandidojë për kryetar të komunës së Mitrovicës.

Në një foto të publikuar në Facebook nga njeriu i afërt i Faton Pecit, Enis Sadiku dhe disa persona të tjerë shkruhet “Diçka për Mitrovicën!”.

Këtij dueli të brendshëm mund t’i futet edhe Peci.

Reklama