Dëshmori Muhamet Musliu rivarroset nesër në Skenderaj

Pas 22 vjetësh, është gjendur dhe indetifikuar trupi i dëshmorit Muhamet Musliu, ushtar i UÇK-së, i rënë me 27 mars 1999. 

Me ceremoni ushtarake, ai do të rivarroset në varrezat e dëshmorëve në Marinë të Skenderajt, të enjten në orën 17:00.

Në këtë ceremony do të marrin pjesë Kryetari i Komunës së Skenderaj, Bekim Jashari, bashkë me Organizatat e dala nga Lufta e UÇK-së, Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe institucionet tjera relevante.

Reklama