Covid-19/ 664 persona me oksigjeno-terapi, gjendje e rënduar në spitale

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) njofton se në klinikat me COVID dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë janë të shtrirë 858 pacient, prej tyre 776 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 32 janë në gjendje të rëndë, ndërsa 664 me oksigjeno-terapi.

Në QKUK, 304 pacientë të shtrirë, 276 prej tyre Covid-19 pozitivë, 249 me oksigjeno-terapi.

– Klinika Infektive, 120 pacientë

– Klinika e Pulmologjisë, 42 pacientë

– Klinika e Pediatrisë, 9 pacientë

– Klinika e Gjinekologjisë, 19 pacientë

– Klinika Infektive 2 (Mjekësia Sportive), 93 pacientë

-Klinika Infektive 3 (Interno), 21 pacientë

Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 554 pacientë, 500 prej tyre Covid-19 pozitivë, 415 me oksigjeno-terapi.

– Spitali i Prizrenit, 107 pacientë

– Spitali i Gjakovës, 110 pacientë

– Spitali i Pejës, 138 pacientë

– Spitali i Gjilanit, 105 pacientë

– Spitali i Mitrovicës, 15 pacientë

– Spitali i Vushtrrisë, 41 pacientë

– Spitali i Ferizajt, 65 pacientë.

Reklama