Bregoviq largohet nga hoteli, niset për në koncertin ku pritet të këndojë (VIDEO)

Muzikanti Goran Bregoviq, tashmë është nisur drejt hapësirës në të cilën pritet të performojë në koncertin e Festivalit të birrës në Korçë.

Klan Kosova gjendet në Korçë në përcjellje të këtij eventi, dhe ka kapur nga afër momentin e largimit të Goran Bregoviq nga hoteli në të cilin ai po qëndronte ndërsa dhe forca të shtuara të policisë shqiptare po përkujdeseshin për sigurinë e tij.

Reklama