Biznesmeni i njohur kandidat për asamble nga AAK në Prishtinë

Kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj ka vazhduar me prezantimin e kandidatëve për Asamble në Kryeqytet.

Haradinaj sot ka njoftuar se garës për Kuvendin e Prishtinës i ka hy edhe Faruk Nura, një aktivistë i kamotshëm dhe afarist i mirënjohur.

Postimi i plotë:

Garës për Prishtinën po i bashkohet edhe aktivisti dhe afaristi i mirënjohur, Faruk Nura pronar i kompanisë Nura Group.
Farukut i uroj suksese në këtë garë, dhe mirëseardhje në ekipin tonë fitues, i cili dita ditës po i përafrohet kompletimit.
Kjo gjithëpërfshirje në listën tonë është dëshmi që të bashkuar mund të ia dalim për një Prishtinë që të gjithë e duam.
Na priftë e mbara Faruk!

Reklama