Bekim Jashari ia mësyn mandatit të dytë me këtë listë

Kryetari aktual i Skënderajt, Bekim Jashari, do të tentojë të mbajë postin e kryetarit të Skënderajit edhe për një mandat tjetër

Djali i heroit Hamëz Jasharit do të garojë në zgjedhjet e 17 tetorit më Listë të Pavarur Qytetarë.

Lista do të ketë 34 kandidatë për asamble.

Listës së Pavarur Bekim Jashari për asamble komunale i prinë, Gjeneral Nuredin Lushtaku, Jurist i diplomuar, bashkëluftëtar dhe shok i ngushtë i komandantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes emblematike Jashari;

Nga qyteti i Skenderajt kandidojnë: Fatbardha Haliti, Erita Rama, Jehona Qerimi, Egzona Geci, Musa Fazliu, Ervina Vojvoda, Kosovare Murtezaj dhe Alketa Mecini;

Nga Bashkësia lokale e Runikut: Gëzim Qorraj dhe Demë Dervishaj;
Nga Bashkësia lokale e Turiqecit: Osman Smajli, Azem Gashi dhe Selman Thaçi;
Nga Bashkësia Lokale e Likocit: Ismet Uka, Luljeta Kadriu, Arben Avdiu dhe Albenita Rrahmani;
Nga Bashkësia Lokale e Prekazit: Sala Jashari, Nezir Ismajli, Mujë Shabani dhe Behlul Kodra;
Nga Bashkësia Lokale e Qirezit: Ilir Ejupi dhe Arton Ramadani;
Nga Bashkësia Lokale e Polacit: Isuf Hoti, Abdulla Gashi dhe Egzon Veliu;
Nga Bashkësia Lokale e Llaushës: Rrustem Geci dhe Ilir Geci;
Nga Bashkësia Lokale e Rezallës: Sami Aruqaj;
Nga Bashkësia Lokale e Klinës së Epërme: Naser Bajraktari dhe Albiona Haxhiu;
Nga Bashkësia Lokale e Kllodernicës: Agim Bajrami;
Nga Bashkësia Lokale e Qubrelit: Fehmi Kuqanaj;
Për të gjithë këta kandidatë, kërkojmë besimin e qytetarëve për t’i përfaqësuar ata denjësisht në Kuvendin Komunal të Skenderajt për 4 vitet e ardhshme.

Reklama