Agaj-Medical licencohet nga Ministria e Shëndetësisë, ofron shërbime 24 orë në ditë

Agaj-Medical, që ofron shërbime shëndetësore, ka njoftuar sot se është Licencuar nga Ministria e Shëndetësisë dhe janë në shërbim të secilit qytetar 24 orë – çdo ditë.

Në njoftimin e Agaj-Medical thuhet se shërbimet e tyre mobile në shumë qytete do të janë aktive.

Njoftimi i plotë:

Reklama