Komunat ku do të ketë ndërprerje të rrymës dhe oraret

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa komuna do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prizrenit:

LP 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/35/10 kV Theranda të ndërprehet:

LP 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Caparc, Novak, Serbica e Epërme, Shpenadi, Smaç, Trepetincë dhe Velezhë.

Arsyeja: Përforcim apo ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 1 (Kodi: 31000027) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: G.I.Z. në rrugën 1 Adem Jashari.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV KFOR-i 2 (Kodi: 31000028) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

NS 110/10kV Prizreni 3 të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

NS 35/10 kV Dikanca të ndërprehet:

LP 10kV Radesha (Kodi: 30037006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja: Montimi dhe demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Rajoni i Gjakovës:

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Montim/ demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Sopoti.

NS 35/10 kV Xërxa të ndërprehet:

LP 10kV Beci (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq. Rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Montim / demontimi i shtyllave TM në degëzimin Sopot.

Rajoni i Pejës:

NS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bekaëe (një pjesë), Binçë, Gjurgjevik i Vogël, Grapc, Kërnicë, Klinavcë, Leskoc, Ranoc (një pjesë) dhe Shtupel.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave të tensionit të mesëm në Gjyrgjevik të Vogël.

Rajoni i Prishtinës:

NS NS 35/10kV Drenasi të ndërprehet:

LP 10kV Shtrubullova (Kodi: 16100004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati Shtrubullovë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjtë që prekin përçuesit.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Babin Movc 2 (Kodi: 15019005073) prej orës 11:00 deri 15:00

Vendet: TS Babin Movc 2.

Arsyeja: Punimet në rrjetin e tensionit të ulët 0,4 KV në Babin Movc.

Rajoni i Gjilanit:

NS 110/20(10) kV Kamenica të ndërprehet:

LP 10kV Tuxhevc (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshtrat: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Ndërrimi e 5 shtyllave të tensionit të lartë.

Rajoni i Mitrovicës:

NS 110/10 kV Vushtrria 2 të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balinc, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegov, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në Oshlan si dhe ndërrimi i izolatorëve në Pantinë dhe në Dolak.

Reklama